Cégbemutató

Az ÚTKORONA Kft. 2012-ben, magyar magánszemély által alapított társaság, mely kezdettől fogva az útépítési kivitelezés területén tevékenykedik. A vállalkozás megindításához az alapot a tulajdonos és a vállalatvezetés ezen a területen korábban hosszú évek alatt megszerzett gyakorlata, tapasztalata, kapcsolatrendszere biztosította.

Célunk, hogy minőségi munkával és emberi hozzáállással megrendelőink, partnereink elvárásait maximálisan teljesíteni tudjuk.

Folyamatosan bővülő személyi állományunk törzsét régóta együtt dolgozó, összeszokott munkatársak alkotják, beszállítóink, alvállalkozó partnereink jelentős része szintén állandó.

Cégünk az állami úthálózaton, önkormányzati és magán beruházásokon egyaránt dolgozik, tevékenységünk az útépítési kivitelezés széles területeit lefedi. Egyaránt aszfaltozunk országos főutakon és rakunk díszburkolatot sétálóutcákban, valamint a csatlakozó vízépítési létesítmények megépítését is elvégezzük.
Az elmúlt évek fejlődéseinek eredményeként mára rendelkezünk az aszfaltozáshoz és egyéb járulékos munkákhoz szükséges saját tulajdonú gépparkkal, melynek fejlesztése folyamatos.

2017. szeptemberében MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási és MSZ EN ISO 14001:2015 környezetközpontú irányítási rendszert vezettünk be.